Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Lucky Duck overgekocht door Goliath Games

Lucky Duck Games heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd met titels als Destinies, Chonicles of Crime en Flamecraft. Zij worden nu overgenomen door Goliath Games. Goliath Games is voornamelijk bekend van de wat meer traditionele spellen zoals Rummikub en Rollit en kidult titels zoals Shit Happens. Na de deal met Funko Games is dit de volgende stap binnen het Goliath Games universum om een bredere doelgroep aan te spreken. 


De aankoop lijkt te zijn gedaan om twee redenen. Ten eerste om een frisse wind te laten waaien door de spellencollectie van Goliath, want de spellen die Lucky Duck Games ontwikkeld, spreken een doelgroep aan die Goliath Games momenteel nog niet echt bereikt. Goliath Games ziet strategische spellen als de toekomst. Anderzijds is Lucky Duck Games inmiddels best sterk in het combineren van digital met bordspellen. Denk aan Destinies en Chonricles of Crime waar de apps een belangrijke rol spelen in de spelervaring. Wie weet dat dat voor hun andere titels ook wat kan betekenen.

Lucky Duck Games zal een autonoom label blijven onder het Goliath merk, waarbij ze als onafhankelijke studio verder bezig blijven met het ontwikkelen van nieuwe spellen.

Geplaatst door Yorn op 22-04-2024 15:38
Aantal keer bekeken: 480

Reacties


Er is nog niet gereageerd.