Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Meer bekendgemaakt over LEGO Monkey Palace

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Asmodee en LEGO een samenwerking aangaan en het eerste spel Monkey Palace zal gaan heten. Nu is er meer bekendgemaakt over wat Monkey Palace in gaat houden en is de boxart onthuld.

In Monkey Palace worden deelnemers uitgenodigd om tegen elkaar te strijden, terwijl ze de aap helpen bij het herbouwen van het ingestorte junglepaleis. Kies je strategie, verhoog je baksteeninkomsten en scoor de meeste punten. Spelers moeten hun weg omhoog bouwen en langere en hogere trappen maken om stenen en bananenpunten te verzamelen in dit  strategische bouwspel en er schijnt ook nog een geheime schattenkamer ergens verstopt te zitten. Er is in ieder geval niet één weg naar de overwinning, waardoor het loont om meerdere tactieken te proberen.

Monkey Palace zal wereldwijd verkrijgbaar zijn na de wereldwijde première op Essen Spiel, die plaatsvindt op 3 oktober 2024.



Meerderjarige samenwerking tussen LEGO en Asmodee

De LEGO groep en Asmodee hebben verder bekendgemaakt dat ze een meerderjarige samenwerking aan zijn gegaan. Dat betekent dat we nog veel meer LEGO gerelateerde spellen kunnen gaan verwelkomen.

In navolging van Monkey Palace wordt Brick Like This! al als tweede spel ontwikkeld, een familie partygame waarbij teamwork, communicatie en bouwen met LEGO-stenen centraal staan. Brick Like This! is geschikt voor 2-8 spelers vanaf 7 jaar met eenvoudige regels zodat iedereen mee kan doen.


Geplaatst door Yorn op 12-08-2024 11:00
Aantal keer bekeken: 740

Reacties


Er is nog niet gereageerd.