Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Cafe Bara's lopen het Happy Meeple kantoor binnen

De aankondigingen stapelen zich op, zo heeft Happy Meeple Games aangekondigd dat ze Café Bara's gaan uitbrengen. Geen Capi Bara's, dus maar Café Bara's. Dat zijn, met Moby Trick, twee spellen met een woordspeling in één week. Café Bara's is eigenlijk meteen al interessant omdat het spel afkomstig is van het het creatieve team achter dat Creature Comforts en Maple Valley zit.


In Café Bara's opent iedere speler een café in een klein stadje. Als capibara met een liefde voor koffie is het altijd een droom van je geweest om je eigen winkel te openen. Nu is het perfecte moment! Maar je bent dus niet de enige die zijn deuren opent in de hoop klanten te lokken. Overal in de stad duiken rivaliserende koffieshops op en het is aan jou om ervoor te zorgen dat je het juiste eten, drinken en decor hebt om van je drop-ins vaste klanten te maken. Stel een heerlijk menu samen en versier je winkel om de perfecte esthetiek vast te leggen.

Elke beurt speel je een kaart uit je hand, die je kunt kopen als eten, drinken of decor voor je café of waarmee je de klant op de kaart kunt bedienen en geld kunt verdienen. Als je volledig aan de behoeften van een klant voldoet, wordt hij een vaste klant en verdien je extra eindpunten! Café Baras is een kaartspel met tableau-bouw en speelt met 1-4 barista's in ongeveer 30 minuten weg.

De Engelse versie verschijnt nog dit jaar. De Nederlandse variant van Happy Meeple Games zal ergens in 2025 gaan volgen.

Geplaatst door Yorn op 29-08-2024 16:30
Aantal keer bekeken: 610

Reacties


Er is nog niet gereageerd.