Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuw in de Winkels: Het regent spellen

Het regende afgelopen week nieuwe spellen. Dit alles ter voorbereiding op de feestdagen die natuurlijk over een paar maanden los gaan barsten.

Tot de toppers behoort onderandere de Verzameleditie van Welcome To! Deze bevat alle eerder uitgegeven zes uitbreidingen en meer. Zo zit er een geheel nieuwe Roswell uitbreiding over Aliens en UFO's bij en diverse varianten die voorheen alleen als print & play beschikbaar waren.
Wil je verder je MicroMacro collectie completeren, dan is de Bonusbox nu beschikbaar voor de Nederlandse versie. Deze biedt extra uitdagingen voor je MicroMacro detective avontuur, waaronder 3 zaken die plaatsvinden over alle vier de eerder uitgekomen kaarten.

Expertfans kunnen zich op hun beurt stukbijten op het uitgekomen Amritsar, deze worker placement biedt je de uitdaging om de Gouden tempel opnieuw op te bouwen. Dit alles ter voorbereiding van de release van The Quest for El Dorado: Gouden Tempels? :-)

Tot slot mogen we de reisdriftige Budgetspelers niet vergeten. Want heb je wel in in een uitje, dan kan je kiezen uit maar liefst twee spellen! Ten eerste is daar Let's Go Japan! Waarin je een droomvakantie gaat plannen door Japan heen. Ten tweede is daar de Nederlandse variant van Wanderlust waarin spelers reizen plannen rond de wereld om de meeste locaties te bezoeken, prachtige bezienswaardigheden te bezoeken en onderweg medereizigers tegen te komen.

Kortom, er is genoeg te doen deze week. Zit er iets voor jou bij .

Nieuw in de Winkels
Amritsar: The Golden Temple
Catan: Nieuwe Energie
Catan Uitbreiding: Kooplieden & Barbaren 5/6 spelers (2024)
Collect a Lotl
Collect a Zombie
Fairy Ring
Gigantosaurus 
Let's Go! To Japan (ENG)
MicroMacro Crime City Uitbreiding: Bonus Box (NL)
NOW!
One Piece Labyrinth (Doolhof)
Pokemon Labyrinth Glow in the Dark (Doolhof)
Quoridor - Pac-Man Edition 
Risk 2210 A.D. - New Edition
Shipyard (2nd Edition) (NL)
Stratego: Lost Island
Wanderlust (NL)
Welcome To - Verzameleditie

Geplaatst door Yorn op 22-09-2024 08:00
Aantal keer bekeken: 1595

Reacties


Er is nog niet gereageerd.