Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Mythic Games is officieel failliet

Het is officieel, Mythic Games, de bordspeluitgever achter de spellen zoals Solomon Kane, Darkest Dungeon, Siege 6 en Super Fantasy Brawl is failliet. Sowieso ging het al niet erg goed met de uitgever aangezien ze diverse malen backers hadden gevraagd om extra investeringen voor de ontwikkeling van de spellen waar ze mee bezig waren.



Een van de meest voorkomende klachten was verder het feit dat diverse crowdfunding projecten enorm zijn vertraagd. Zo werdens jaren diverse spellen pas jaren na de verwachte datum geleverd. Campagnes als Reichbusters: Projekt Vril en Solomon Kane kampten bijvoorbeeld met lange vertragingen vanwege productieproblemen en verzendingsproblemen, wat veel backers frustreerde.

Daarnaast was er een groot gebrek aan communicatie met lange periodes zonder enige communicatie tot gevolg. Ook werden sommige stretch goals uitgesteld zoals die van campagnes van o.a. Joan of Arc en Super Fantasy Brawl. Eind 2022 erkende het bedrijf al dat ze in financiele problemen zaten vanwege de stijgende productiekosten.



Kortom er waren heel wat issues gaande die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat Mythic Games faillisement heeft aan moeten vragen. Grote kans dat je dus helaas je investering niet meer terug krijgt als je in één van hun spellen hebt geïnvesteerd.



Bron: Frontlinegaming

Geplaatst door Yorn op 18-10-2024 15:20
Aantal keer bekeken: 87

Reacties


Er is nog niet gereageerd.