Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Keep Exploring Games vertaalt Men Nefer naar het Nederlands

Keep Exploring Games is lekker bezig met de vertalingen van de grotere expertspellen. Zo vertaalden ze eerder al Sleeping Gods, Bitoku en Sabika naar het Nederlands. Men Nefer is de nieuwste creatie van German Miller, die ook Bitoku en Sabika heeft ontwikkeld. Niet geheel verrassend dus dat ze Men Nefer ook gaan vertalen naar het Nederlands.

Als je van uitdagende spellen houdt is dit er misschien eentje voor jou om in de gaten te houden. In Men Nefer duiken je als spelers in een Egyptisch thema. Liefhebbers van Bitoku zullen het actie-selectie-mechanisme herkennen.

In Bitoku kun je elke beurt kiezen uit drie opties (kaart spelen, dobbelsteen plaatsen of dobbelsteen over de rivier plaatsen). In Men Nefer zit een vergelijkbaar systeem. Hier kun je ook kiezen uit drie opties. Het spelen van een actietegel is altijd de eerste actie in een ronde. Hiermee kies je ook direct een van de vijf rijen van het actiespoor uit waar je een werker op zet. Met de tweede actie kun je een actie op dit spoor doen, als je er al eerder een worker op hebt gezet door het spelen van een actietegel. En met de derde actie kies je een nieuwe actietegel uit die je in de volgende ronde kunt gebruiken. Ook heeft Men Nefer een zeer toegankelijke solo-modus waarbij de AI volgens simpele regels vrijwel dezelfde acties uitvoert als een speler.

Men Nefer wordt op dit moment vertaald, en wordt rond maart verwacht in Nederland. Pre-orders zullen aan het einde van het jaar, of begin volgend jaar opengaan. Heb jij Sabika of Bitoku wel eens gespeeld? Wat was jouw ervaring?


Geplaatst door Yorn op 23-10-2024 18:12
Aantal keer bekeken: 166

Reacties


Er is nog niet gereageerd.