Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Er is dit jaar nóg een Exit Adventskalender

Eerder vertelden we je al over over de nieuwe Escaperoom EXIT Adventskalender waarin je de verdwenen Hollywood Reporter moet zien te vinden. En daarbij is niets nieuws onder de zon, want sinds vorig jaar lijkt er jaarlijks een nieuwe Nederlandse variant van de EXIT adventskalender uit te komen.

Wat wel nieuw onder de zon is, is het feit dat er dit jaar nóg een Escaperoom EXIT Adventskalender is verschenen! Deze vliegt onder de radar met de naam: Exit Adventskalender: Stile na de Storm. Hierin los je het mysterie van de sneeuwstorm op.

Wil je dus helemaal los dit jaar, dan kan je met maar liefst twee nieuwe kalenders aan de slag....of je begint alvast in november en doet in december de volgende. Wees er snel bij als je interesse hebt, want deze kalenders zijn vaak uitverkocht naarmate we de feestdagen naderen. Deze extra kalender is alleen bij bol.com te krijgen. 





Geplaatst door Yorn op 25-10-2024 13:00
Aantal keer bekeken: 306

Reacties

Door Placebo (219 reacties) op 25-10-2024 18:33
( PM )
Dit was toch al een tijdje bekend? Deze kalender is dit jaar een Bol exclusive. Wel jammer dat 'ie net sinds vandaag 'niet leverbaar' meer is.
Door Nin (2165 reacties) op 25-10-2024 21:01
( PM )
Quote:
Dit was toch al een tijdje bekend? Deze kalender is dit jaar een Bol exclusive. Wel jammer dat 'ie net sinds vandaag 'niet leverbaar' meer is.
Volgens mij ook. Wel benieuwd of deze versie nog weer leverbaar komt.