Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games geeft Barcelona in het Nederlands uit

White Goblin Games heeft bekendgemaakt dat ze het succesvolle Barcelona in het Nederlands zullen gaan uitgeven. En ook al geeft White Goblin Games ook de Stephan Feld steden serie uit, waaronder andere Hamburg, Amsterdam en Marrakesh toe behoren, is Barcelona van een heel ander iemand: Dani Garcia.

In Barcelona ben jij één van de bouwers die de stad mag uitbreiden. Jouw doel is om gebouwen en openbare voorzieningen te bouwen voor de bewoners die de oude stad willen verlaten en een infrastructuur van wegen en tramlijnen aan te leggen die ervoor zorgt dat alles in goede banen geleid wordt. Daarbij hoef je niet alleen op het praktische aspect te letten, maar kun je ook de architectuurstijl van het Modernisme toepassen. 

Dit is niet het makkelijkste spel, maar dat neemt niet weg dat het vorig jaar goed werd ontvangen op Boardgamegeek. In de herfst zal ook de Nederlandse editie dus gaan verschijnen.

Geplaatst door Yorn op 11-08-2024 17:00
Aantal keer bekeken: 500

Reacties

Door Phaedros (428 reacties) op 11-08-2024 17:12
( PM )
Goed nieuws! Deze stond al op mijn verlanglijst. Fijn dat WGG regelmatig mooie titels uitbrengt, minder fijn voor de portemonnee...