Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games kondigt Yokohama aan

White Goblin Games gaat het druk krijgen met het uitgeven van alle spellen die ze hebben aangekondigd. Daar komt nu ook Yokohama bij. In Yokohama is elke speler een handelaar in de Meiji-periode. Je probeert op verschillende manieren aanzien te verdienen. Denk aan het leveren van bestellingen, het leren van buitenlandse technologieen, het uitbreiden van de stad met winkels en handelshuizen en nog veel meer.

Je doet dit alles door over de straten van Yokohama te struinen en daar allerlei acties uit te voeren. Tegelijkertijd probeer je buitenlandse agenten naar je hand te zetten, zodat ze je helpen. Genoeg te doen dus in deze drukke stad.


Yokohama kent verschillende mechanismen waaronder worker placement en set collection en is dan ook een echt expert spel. In 2025 zal Yokohama ook in het Nederlands uitkomen onder de White Goblin Games vlag. De engelse variant verschijnt in 2 weken. 

Geplaatst door Yorn op 05-09-2024 18:00
Aantal keer bekeken: 846

Reacties

Door PBJ85 (234 reacties) op 06-09-2024 07:40
( PM )
Als ik kijk naar het spelbord. dan denk whooohoooo das veel! ADHD bord! Maar ook zo kleurrijk! ik ga deze in de gaten houden.

Echte grote knallers hebben WWG en 999 dit jaar voor mij dan niet gehad! Deze komt weer een beetje in mn straatje!
Door Dutchyoda (280 reacties) op 09-09-2024 08:20
( PM )
Ik heb thuis de Engelsetalige versie liggen. Het is een mooie upgrade tov de TMG versie.