Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuwe Lorcana set heet Azurite Sea

We gaan alweer naar de vijfde Lorcana set en deze week is bekendgemaakt dat die Azurite Sea zal gaan heten. Richt samen met Stitch je blik op de horizon. Volg een oude kaart en vaar over de prachtige maar onvoorspelbare Azurite Sea.De releasedatum staat voor hobbywinkels gepland op 15 november en voor de algemene retailers voor 25 november. Of je nu te maken krijgt met kakamora-piraten of de draaikolk van een nieuw mysterie, je scheepsmaten staan ??klaar om de boeg het avontuur in te sturen.


Big Hero 6
Aan boord van deze Disney Lorcana-set zijn meer dan 200 kaarten van Disney helden zoals Big Hero 6.

Rescue Rangers
Ook
de hele Rescue Rangers-crew maken hun debuut in Azurite Sea. Ze zijn misschien klein, maar wat ze missen in grootte, maken ze meer dan goed met intelligentie, verstand en dapperheid. Met hen in je deck kun je elk mysterie op volle zee oplossen.

Ook Stitch van Lilo & Stitch zal een grote rol spelen in deze set en komt langs in diverse kaarten. Tot slot is er ook een app nu beschikbaar, waarin je de gehele encyclopedie aan kaarten kunt bekijken. Deze is beschikbaar voor iPhone en Android. Heb jij je al eens aan Lorcana gewaagd?

 

Geplaatst door Yorn op 14-09-2024 14:07
Aantal keer bekeken: 563

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (607 reacties) op 15-09-2024 13:07
( PM )
Toevallig heeft mijn partner laatst de gateway box gekocht.
Het speelt leuk weg en de art is mooi. Ze wilt vooral de kaartjes verzamelen.